- NÅR VERDEN DRILLER - OG FAMILIE OG VENNER IKKE SLÅR TIL -

Samtaleforløb hos erfaren psykolog

– nogle gange er psykologen det rigtige valg!

 

Samtaler med erfaren psykolog

Ingen går gennem livet uden at støde på modgang, konflikter og kriser.

Det kan være eksistentielle kriser, angst, depression, stress, og meget andet.

Oftest finder vi løsninger på disse udfordringer selv, eller med støtte fra vores familie og venner.

Hos kajpsykolog.dk tilbyder jeg en bred vifte af samtaleterapi, målrettet processer som kan påvirke de aktuelle udfordringer konstruktivt. Med mange års alsidig erfaring som psykolog, herunder 20 år i psykiatrien, tilbyder jeg min assistance. Min tilgang er baseret på evidensbaserede metoder, der sikrer, at du får den mest effektive behandling.

 

Gratis forsamtale.

For at være sikker på at vi har “kemi” sammen, vil vi i løbet af de første 20 minutter vurdere, om vi tror at vi kan lave et konstruktuvt forløb sammen.

Herefter kan den egentlige psykologforløb begynde. Det kan være enten i form af enkelt aftaler som aftales fra gang til gang, eller et pakkeforløb, typisk på 6 gange (aktuel pris: 4.200 kr).

 

Udbytte af samtaleterapi er bl.a. en forbedret selvforståelse, bedre håndtering af stress og angst, og en generel forbedring af livskvaliteten.  Ændringer og processer efter sådanne samtaler, er kendt for at skabe konstruktive livsændringer, længe efter terapiens afslutning. 

Psykolog praksis Hornslet
Ternet skjorte
Jeg laver også udredninger af bl.a. autisme, ADHD og personlighedsforstyrrelser

Giv lyd, eller book en tid

Er der noget som du tænker, at det kunne være godt at få professionelle og erfarne øjne på, så ring eller skriv en kommentar her, eller på sms.

Psykolog erfaren autoriseret